Spring naar inhoud
Banner Slim Energie Besparen

Verbeter je woonplezier

Energie besparen zorgt ook voor een comfortabele woning. Je woning is makkelijker te verwarmen. En een warme woning is minder vochtig. Dat voelt fijn en het vergroot je woonplezier.


Wat ga jij doen om je woonplezier te vergroten?

Bekijk hieronder de mogelijkheden in Dordrecht:

Energiecoaches

Energiecoaches Slim Energie BesparenJe wilt energie besparen, maar weet niet waar of hoe je begint? Maak een afspraak met een energiecoach van Drechtse Stromen. Die geeft onafhankelijk advies over de aanpak van je woning.

Stimuleringslening

Wil je graag je woning isoleren maar stel je het uit vanwege de kosten? Sluit een stimuleringslening af bij de gemeente Dordrecht. Maak je huis energiezuinig en je kosten lager. Link: www.dordrecht.nl/stimuleringsleningWil je graag je woning isoleren maar stel je het uit vanwege de kosten? Sluit een stimuleringslening af bij de gemeente Dordrecht. Maak je huis energiezuinig en je kosten lager.

SlimWonen App

Een man en een vrouw laten een telefoon zien waarop de SlimWonen App te zien is.De SlimWonen App laat zien hoeveel energie je verbruikt. Het helpt je ook met energie besparen en nog veel meer. Vraag snel de activatiecode aan. Op is op

Handige bespaartips

Handige bespaartipsJe energieverbruik verlagen? Dat kan al met kleine maatregelen. Energieloket Dordrecht geeft handige tips om met weinig geld energie te besparen. Bekijk de bespaartips in het e-book.

VvE-loket

VvE-loket DordrechtLid van een Vereniging van Eigenaren (VVE)? Het Energieloket heeft een speciaal loket voor VVE's. Hier vinden jij en de VVE informatie om je woning en het gezamenlijke pand energiezuinig te maken. 

Groepsaankopen

Groepsaankopen Energieloket DordrechtSamen inkopen is vaak voordeliger. Het Energieloket Dordrecht organiseert daarom regelmatig een groepsaankoop. Doe mee en  profiteer van een aantrekkelijke prijs, gemak en een goed product.