Spring naar inhoud
Banner Slim Energie Besparen

Een lagere energierekening

Energie besparen is makkelijk als je weet waar je op moet letten. Met een paar slimme aanpassingen bespaar je energie zonder dat het iets kost. En met wat praktische en betaalbare maatregelen blijft je huis warm. Daarmee bespaar je energie én geld.


Hoe ga jij geld besparen?

Bekijk hieronder de mogelijkheden in Dordrecht:

Energiehulp

Link naar website EnergiehulpHeb je een minimum inkomen en moeite met het betalen van je energierekening? Een energiehulp kan je helpen met tips en maatregelen. Maak nu gratis een afspraak.

Energiecoach

EnergiecoachJe wilt energie besparen, maar weet niet waar of hoe je begint? Maak een afspraak met een energiecoach van Drechtse Stromen. Die geeft onafhankelijk advies over de aanpak van je woning.

Handige bespaartips

Een hand met een ledlamp en een hand met een huisje.Je energieverbruik verlagen? Dat kan al met kleine maatregelen. Energieloket Dordrecht geeft handige tips om met weinig geld energie te besparen. Bekijk de bespaartips in het e-book.

VvE-loket

VvE-loketLid van een Vereniging van Eigenaren (VVE)? Het Energieloket heeft een speciaal loket voor VVE's. Hier vinden jij en de VVE informatie om je woning en het gezamenlijke pand energiezuinig te maken.

Groepsaankopen

Samen inkopen is vaak voordeliger. Bijvoorbeeld bij zonnepanelen of isolerend glas. Doe mee met een groepsaankoop van het Energieloket. Profiteer van een aantrekkelijke prijs, gemak en een goed product. Link: regionaalenergieloket.nl/dordrechtSamen inkopen is vaak voordeliger. Het Energieloket Dordrecht organiseert daarom regelmatig een groepsaankoop. Doe mee en  profiteer van een aantrekkelijke prijs, gemak en een goed product. 

Stimuleringslening

Wil je graag je woning isoleren maar stel je het uit vanwege de kosten? Sluit een stimuleringslening af bij de gemeente Dordrecht. Maak je huis energiezuinig en je kosten lager. Link: www.dordrecht.nl/stimuleringsleningWil je graag je woning isoleren maar stel je het uit vanwege de kosten? Sluit een stimuleringslening af bij de gemeente Dordrecht. Maak je huis energiezuinig en je kosten lager.