Spring naar inhoud
Banner Slim Energie Besparen

Een lagere energierekening

Energie besparen is makkelijk als je weet waar je op moet letten. Met een paar slimme aanpassingen bespaar je energie zonder dat het iets kost. En met wat praktische en betaalbare maatregelen blijft je huis warm. Daarmee bespaar je energie én geld.


Hoe ga jij geld besparen?

Bekijk hieronder de mogelijkheden in Dordrecht:

Energiehulp

Link naar website EnergiehulpHeb je een minimum inkomen en moeite met het betalen van je energierekening? Een energiehulp kan je helpen met tips en maatregelen. Maak nu gratis een afspraak.

SlimWonen app

Slim wonen appDe SlimWonen App laat zien hoeveel energie je verbruikt. Ook helpt de app je met energie besparen en nog veel meer. Vraag snel de activatiecode aan. Op is op. 

Handige bespaartips

Een hand met een ledlamp en een hand met een huisje.Je energieverbruik verlagen? Dat kan al met kleine maatregelen. Energieloket Dordrecht geeft handige tips om met weinig geld energie te besparen. Bekijk de bespaartips in het e-book.

Gratis cadeaubon

Cadeaubon

Je huurhuis energiezuiniger maken? Vraag een gratis cadeaubon aan met een waarde van 70 euro. Daarmee koop je energiebesparende producten zoals ledlampen, radiatorfolie of tochtstrips.

Groepsaankopen

Samen inkopen is vaak voordeliger. Bijvoorbeeld bij zonnepanelen of isolerend glas. Doe mee met een groepsaankoop van het Energieloket. Profiteer van een aantrekkelijke prijs, gemak en een goed product. Link: regionaalenergieloket.nl/dordrechtSamen inkopen is vaak voordeliger. Het Energieloket Dordrecht organiseert daarom regelmatig een groepsaankoop. Doe mee en  profiteer van een aantrekkelijke prijs, gemak en een goed product. 

Stimuleringslening

Wil je graag je woning isoleren maar stel je het uit vanwege de kosten? Sluit een stimuleringslening af bij de gemeente Dordrecht. Maak je huis energiezuinig en je kosten lager. Link: www.dordrecht.nl/stimuleringsleningWil je graag je woning isoleren maar stel je het uit vanwege de kosten? Sluit een stimuleringslening af bij de gemeente Dordrecht. Maak je huis energiezuinig en je kosten lager.